Tjänster

Bor du i Ovanåker, Bollnäs, Borlänge, Falun, Rättvik, Leksand, Edsbyn, Ljusdal, Delsbo och behöver Städfirma, Hemstäd, Flyttstäd, Trappstädning, Dödsbo städ, Kontorsstäd?

Hemstädning

Hemstädning får ni hjälp med rengöring och underhåll av ditt hem. Detta kan innefatta dammsugning, golvmoppning, torkning av ytor, rengöring av badrum och kök samt tömning av sopor. Genom att anlita oss kan du få ett rent och snyggt hem utan att behöva lägga ner tid och energi på städningen själv.

Vi är en städfirma som kan hjälpa dig med hemstädning i Ovanåker-området. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika städbehov och kan utföra städning på regelbunden basis eller som en engångstjänst.

Storstädning

Storstädning är en viktig del av att upprätthålla ett rent och välorganiserat hem eller företag. Det handlar om att rengöra alla ytor och områden som vanligtvis inte får mycket uppmärksamhet under daglig städning, såsom höga hyllor, bakom möbler och i svårtillgängliga områden.

För hushåll kan storstädning vara en påfrestning både fysiskt och mentalt, särskilt om det är en omfattande rengöring som behöver göras. Det kan också vara svårt att veta vilka produkter och tekniker som ska användas för att rengöra olika ytor och material. 
För företag är en regelbunden storstädning nödvändig för att upprätthålla en professionell och hälsosam arbetsmiljö. En grundlig rengöring kan också bidra till att minska risken för sjukdomar och infektioner bland personalen.

Vi kan skräddarsy en rengöringsplan som passar specifika behov och krav för varje kund. Oavsett om det handlar om en enstaka storstädning eller en regelbunden rengöring, kan vi hjälpa till att göra hem eller företag skinande rent.

Flyttstäd

Flyttstädning inkluderar ofta rengöring av alla ytor, inklusive golv, väggar, fönster och skåp, samt avlägsnande av damm, smuts och fläckar.

Vi erbjuder professionell flyttstädning i Ovanåker-området. Vi kan hjälpa till med allt från grundlig rengöring av bostadsutrymmen till rengöring av vitvaror och bortforsling av skräp och avfall. Vi har erfarna och kunniga städare som använder professionella rengöringsmetoder och utrustning för att säkerställa att bostaden lämnas i toppskick.

Kontorsstäd

Företagsstäd är en tjänst som erbjuds till företag och organisationer för att hålla deras arbetsplatser rena och ordentliga. Dessa tjänster inkluderar vanligtvis allmän städning av kontorsutrymmen, sanitära utrymmen, matsalar och andra områden som behöver rengöras.

Vi erbjuder en mängd olika städtjänster, inklusive allmän städning, fönsterputsning, golvvård och sanering av matsalar.

Vi kan även hjälpa till med specialiserade städuppdrag, som till exempel efter byggnadsarbete eller vid rengöring av medicinska anläggningar. Deras tjänster är flexibla och kan anpassas till varje kunds specifika behov.

För företag är det viktigt att ha en ren och organiserad arbetsplats för att öka produktiviteten och säkerställa en hälsosam arbetsmiljö för de anställda. Genom att anlita oss för företagsstäd kan företag och organisationer koncentrera sig på sin kärnverksamhet och samtidigt ha en ren och säker arbetsplats.

Trappstädning

Trappstädning är en viktig del av underhållet av bostadsfastigheter och andra byggnader med flera våningar. Det innebär att man rengör trapphusets golv, trappsteg, räcken, fönster och eventuella andra ytor som behöver rengöras för att bibehålla en ren och trygg miljö för de boende och besökande. Trappstädning är också en viktig del av brand- och säkerhetsrutiner då trapphuset fungerar som en utväg vid nödsituationer.

Vi kan hjälpa till med trappstädning i Ovanåker-området. Vi erbjuder en professionell och pålitlig service som inkluderar dammsugning, våttorkning av golv, rengöring av räcken och fönsterputsning. Vi använder miljövänliga städprodukter och utrustning av hög kvalitet för att säkerställa en effektiv och säker rengöring.

Dödsbo städ

Dödsbo städ är en oerhört viktig tjänst som fyller en betydande roll under en period av sorg och förlust. Vår firma har specialiserat sig på att underlätta för anhöriga genom att hantera den krävande uppgiften att organisera och städa upp efter en avliden persons bo. Det är en uppgift som ofta är överväldigande och känslosam för de efterlevande. Att sortera igenom ägodelar, möbler och minnen kan vara en tuff process, och det är här vårt team av dedikerade och erfarna professionella kommer in.

Vår firma är dedikerad till att tillhandahålla en professionell och medkännande dödsbo städ-tjänst som möter varje klients unika behov. Vi ser det som vårt uppdrag att underlätta denna övergångsperiod genom att erbjuda en tjänst som är både praktiskt tillfredsställande och emotionellt stödjande. Låt oss vara er trygga hand under denna utmanande tid och hjälpa er att skapa en smidigare väg framåt

För dig som söker Städfirma, Hemstäd, Flyttstäd, Trappstädning, Dödsbo städ, Kontorsstäd i Ovanåker, Bollnäs, Borlänge, Falun, Rättvik, Leksand, Edsbyn, Ljusdal, Delsbo så finns vi här!